Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συγχαρητήρια Μερόπης Υδραίου για την είσοδο του Σπύρου Γιαννιώτη στο hall of fame.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα συγχαρητήρια της προς τον Κερκυραίο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη για την είσοδο του στο Hall of Fame. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για τη σπουδαία διάκριση που ετοιμάζεται να κατακτήσει ως μέλος του International Swimming Hall of Fame, σε ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου 2020 στη Νέα Υόρκη.
Ο Κερκυραίος αθλητής που ξεκίνησε την καριέρα του από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας και κατέκτησε στη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας διεθνείς διακρίσεις με αποκορύφωμα το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, είναι ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που πρόκειται να λάβει την ύψιστη αυτή τιμητική διάκριση.

Με αισθήματα χαράς και δικαίωσης χαιρετίζουμε την απόφαση του Hall of Fame για την καθολική αναγνώριση στο πρόσωπο του Σπύρου Γιαννιώτη, του δικού μας Σπύρου, που μεταφέρει μηνύματα ήθους, επαγγελματικής διαφάνειας και ευγενούς άμιλλας στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα!

Για ακόμη μια φορά, ο Σπύρος Γιαννιώτης κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κέρκυρα, αποδεικνύοντας ότι η κατάκτηση της κορυφής είναι αποτέλεσμα σκληρής και τίμιας δουλειάς, συνέπειας και αφοσίωσης στον στόχο!

Σπύρο σε ευχαριστούμε…!!!”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ