Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έρχονται βροχές, έρχονται μπόρες από Τετάρτη.

Από την Τετάρτη σε πολλές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού 3 έως 7 ημερών από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το βράδυ της Τρίτης. Στα νοτιοδυτικά της χώρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών στο Ιόνιο τη νύχτα. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ή θα υπάρχει ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια από το βράδυ.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τη νύχτα λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Πηγή: in.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ