Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας: “Θετική η απόφαση για μεταφορά των απορριμμάτων εκτός νησιού¨.

«Θετική εξέλιξη η μεταφορά των απορριμμάτων εκτός Κέρκυρας. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για την λήψη της απόφασης».

Ο Πρόεδρος του AOCTA Βασίλης Καλούδης μετά την απόφαση που ελήφθη για την μεταφορά των απορριμμάτων εκτός Κέρκυρας έκανε την εξής δήλωση:

«Η απόφαση που ελήφθη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, για την μεταφορά των απορριμμάτων εκτός Κέρκυρας μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30-10-2019 είναι σίγουρα μια άκρως θετική εξέλιξη για το νησί μας, που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε και δυσφημίστηκε τα τελευταία χρόνια από το πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Ο AOCTA, από την πρώτη στιγμή, μαζί με άλλους φορείς έδωσε τον αγώνα για την μεταφορά των απορριμμάτων εκτός νησιού μέχρι να δρομολογηθεί η οριστική λύση με την λειτουργία του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης και σήμερα πρέπει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Όμως η προσπάθεια δεν σταματά εδώ συνεχίζεται μέχρι την οριστική επίλυση του.

Σίγουρα όμως ανοίγονται πλέον νέες προοπτικές και πλέον μπορούμε να πορευτούμε με άλλο θετικό πνεύμα πηγαίνοντας στις διάφορες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις αρχής γενομένης από την μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου την W.T.M

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, τους τρεις Βουλευτές του νησιού μας κ.κ. Στέφανο Γκίκα, Αλέκο Αυλωνίτη και Δημήτρη Μπιάγκη, την Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων κυρία Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και τους τέσσερεις Δημάρχους Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη, Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση και Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ