Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΑΝΑΣΑ: “Περί FILM OFFICE στα Ιόνια Νησιά”.

Στις 23/10/2019 πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) συνάντηση για την δημιουργία Εθνικού Δικτύου Τοπικών Γραφείων Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών στις 13 περιφέρειες της χώρας και στους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα στον τύπο τα Ιόνια εκπροσώπησε ο δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων δια της αντιδημάρχου κ. Π. Τζάννε!!!
Τι να υποθέσουμε;
Ότι η κ. Κράτσα εξουσιοδότησε την κ. Π. Τζάννε να εκπροσωπήσει την ΠΙΝ;
Ότι η περιφερειακή αρχή της κ. Κράτσα δεν αντελήφθη την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής;
Ότι δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται;
Ότι αδιαφόρησε σε κάθε περίπτωση;
Με τον τρόπο αυτό όμως η ΠΙΝ έχασε μια ευκαιρία να καταδείξει τις δικές της πρωτοβουλίες για το θέμα αυτό, να προσφέρει και στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους την δική της εμπειρία.
Γιατί η Περιφερειακή Αρχή της ΑΝΑΣΑ έχει φροντίσει να εντάξει την δημιουργία του Film Office στο διασυνοριακό πρόγραμμα Ελλάδας-Ιταλίας με τον διακριτικό τίτλο “CIAK”, να έχει ήδη ορίσει τεχνικό σύμβουλο διαχείρισης του έργου και να έχει ήδη προχωρήσει σε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την “Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης για την Ανάπτυξη, Οργάνωση και Λειτουργία Γραφείου Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών (film office) στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Μήπως, τελικά, γι’ αυτό δεν προσήλθε η κ. Κράτσα στην σημαντική αυτή συνάντηση; Για να μην υποχρεωθεί να παρουσιάσει μια πρωτοποριακή δράση της Περιφερειακής Αρχής της ΑΝΑΣΑ;
Κάθε απάντηση δεκτή.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ