Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ειδικό σεμινάριο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Το διάστημα 1 έως 3 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Γ.Ν.Κέρκυρας ειδικό σεμινάριο στην Εντατική Νοσηλευτική, από την Επιστημονική Ομάδα της Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης Εντατικής Θεραπείας, των νοσοκομείων ΣΩΤΗΡΙΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

Η πρωτοβουλία ήταν της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Νοσοκομείου, και υλοποιήθηκε κατόπιν σχετικής έγκρισης και υποστήριξης του Δ.Σ. και του Διοικητή του Νοσοκομείου κ Κακαβίτσα.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 13 εκπαιδευτές, ιατροί και νοσηλευτές, που ανέπτυξαν όλη τη θεματολογία της Εντατικής Νοσηλευτικής, τα νέα δεδομένα και πρωτόκολλα, καθώς και μεθοδολογίες και διαδικασίες πυ εφαρμόζονται στο χώρο των Μ.Ε.Θ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 42 νοσηλευτές, μεταξύ των οποίων και τέσσερις από το Γ.Ν.Άρτας.

Παράλληλα το διάστημα 11-12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 4η Νοσηλευτική Διημερίδα του Γ.Ν.Κέρκυρας, στην οποία παρουσιάστηκαν πάνω από σαράντα επιστημονικές εργασίες, αναπτύχθηκαν τρεις διαλέξεις και πραγματοποιήθηκαν τρία κλινικά φροντιστήρια, ενώ οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 200.

Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην οργανωμένη και συστηματική προσπάθεια της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης και της Διοίκησης του Νοσοκομείου, για τη συνεχή εκπαίδευση και μάθηση του νοσηλευτικού προσωπικού, προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στους χρήστες των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ