Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας σύμφωνα με το meteo που θα πλήξει την περιοχή μας και την χώρα.

Για ένα κύμα τοπικά ισχυρών καταιγίδων, που θα πλήξει σήμερα και αύριο ένα μεγάλο τμήμα της χώρας, κάνει λόγο η πρόγνωση καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr).
Σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα του meteo.gr, οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται το πρωί της Πέμπτης 7/11, στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο έως το βράδυ θα επεκταθούν στο σύνολο της Δυτικής Ελλάδας.

Ο καιρός θα αλλάξει, ωστόσο, και σε άλλες περιοχές, καθώς το κύμα των βροχών και των καταιγίδων, τις νυκτερινές ώρες, θα κινηθεί ανατολικότερα, όπως τονίζει το meteo.gr.

Στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή.
Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες -Πού θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα

Κατά τη διάρκεια τη νύχτας προς Παρασκευή βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στις Σποράδες και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αναφέρει το meteo.gr για τον καιρό.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Στο χάρτη του καιρού που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το ξημέρωμα της Παρασκευής, και επισημαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα εντονότερα φαινόμενα:

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ