Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπές στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) υποθέσεις
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (08-11-2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί 21 και 22 ετών για διαδοχικές κλοπές σε οικίες στη Βόρεια Κέρκυρα.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων και ενός ακόμη, 35χρονου ημεδαπού, συνεργού τους, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρεις ημεδαποί, εμπλέκονται σε τρεις διαδοχικές κλοπές σε οικίες στη Βόρεια Κέρκυρα, το πρωί της Πέμπτης (07-11-2019), από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις (3.500) ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των χρυσαφικών που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Επιπλέον κατασχέθηκε ι.χ.ε αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια των κλοπών καθώς και πλήθος άλλων χρυσαφικών και κοσμημάτων.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ