Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Ενώ η “Βικτώρια” σάρωνε τα νησιά μας η Περιφερειακή αρχή απουσίαζε στην Αθήνα


Σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ο πρώην Περιφερειάρχης επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θόδωρος Γαλιατσάτος ασκεί σκληρή κριτική στην Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα γιατι ενω εξελισσόταν η κακοκαιρία που έπληττε το Ιόνιο απουσίαζε στην Αθήνα στις εκλογές της ΕΝΠΕ. Η δήλωση του Θόδωρου Γαλιατσάτου:
“Καταστροφική η «διέλευση» της «Βίκτωριας» απο τα νησιά του Ιονίου ιδιαίτερα στην Κερκυρα και την Κεφαλονιά.
Η περιφερειάρχης όμως και οι αντιπεριφερειάρχες αντί να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και τις πληγείσες περιοχές , προτίμησαν ΟΛΟΙ τις αίθουσες του ξενοδοχείου Κάραβελ για να χειροκροτήσουν τον Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο παίρνοντας μέρος σε μια εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα Συνέλευση της ΕΝΠΕ!
Και μην πουν ότι δεν γνώριζαν , οι προειδοποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας υπήρχαν δυο μερες πριν και ήδη τα φαινόμενα είχαν παρουσιαστεί απο την 12/11.
Αυτοί όμως ΟΛΟΙ τους προτίμησαν να φύγουν και να παρακολουθούν απο μακριά «με συμπάθεια»
Στην διάρκεια της θητείας της Περιφερειακής Αρχής/ΑΝΑΣΑ εξη φορές τα νησιά μας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης : τρεις για σεισμό , δυο για πλημμύρες , μια για φωτιές !
Ήταν όμως ΟΛΟΙ εκεί επι τόπου δίνοντας την μάχη μαζι με τους πολίτες στις πληγείσες περιοχές.
Τωρα δυστυχώς η περιφερειάρχης και οι 10 αντιπεριφερειαρχες της τριμερούς πλειοψηφίας (Κρατσα, Σπυρου, Αλεξάκης) έβγαζαν φωτό στις πολυτελείς αίθουσες του Κάραβελ.
Ριψάσπιδες !”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ