Τι αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Share:


Στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου συνήλθε το ΔΣ του σε μια τρίωρη συνεδρίαση όπου και τοποθετήθηκαν οι στόχοι της τριετίας.
Τα βασικότερα ζητήματα που αναφέρθηκαν και θα απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα είναι η διεύρυνση του εμπορικού συλλόγου , τα προβλήματα της πόλης μας όπως το παρεμπόριο, το κυκλοφοριακό ,οι χώροι στάθμευσης, ο κανονισμός λειτουργίας της πόλης, το χωροταξικό σχέδιο, η αναβάθμιση των εμπορικών περιοχών, τα απορρίμματα, ο στολισμός της πόλης ,οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, η παραχώρηση του παραλιακού της Γαρίτσας, η σηματοδότηση της πόλης ,οι τουαλέτες, η λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών καθώς ο τουρισμός και οι παροχές στον επισκέπτη. Τέλος το μεγάλο Θέμα του προσφυγικού καθώς και της στήριξη των μελών του με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.
Επίσης αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπών οι οποίες θα εξειδικεύονται στα προβλήματα των εμπόρων του νησιού και θα προβαίνουν στις ανάλογες κινήσεις.
Στην προσπάθεια της επίτευξης των ως άνω στόχων το ΔΣ θα επισκεφθεί τις αρχές του νησιού όπου θα καταθέσει και τις προτάσεις του για την επίλυση των προβλημάτων.
Τέλος για τις γιορτές των Χριστουγέννων αποφασίστηκε η αναπαραγωγή spot που θα καλεί τους Κερκυραίους να στηρίξουν την τοπική αγορά.

Previous Article

Κραυγή αγωνίας από τα Διαπόντια νησιά για την ηλεκτροδότηση

Next Article

Αίσιο τέλος είχε η γιγάντια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενός 41χρονου Κερκυραίου

Σχετικά Άρθρα