Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, μίλησε στον Παραπολιτικά για το σήμα των Μακεδονικών προϊόντων και τη Βόρεια Μακεδονία.

15 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με τους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Αναφερόμενος στο σήμα των Μακεδονικών προϊόντων

Κ.ΖΕΡΒΑΣ: Όσον αφορά την αισθητική του σήματος ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη αλλά γενικά άρεσε. Είναι πολύ έξυπνο, είναι πάρα πολύ λειτουργικό, έχει εξαιρετικά πολλούς συμβολισμούς και έγινε από μια πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα η οποία στάθμισε πάρα πολλά πράγματα.

Κ.ΖΕΡΒΑΣ: Αυτό το οποίο πασχίζουμε είναι η κατοχύρωση της προέλευσης και η αναγνωσιμότητα του.

Για τη Βόρεια Μακεδονία

Κ.ΖΕΡΒΑΣ: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κ.Ζάεφ, έχω ένα πρόβλημα με τη χρήση του ονόματος και όλους αυτούς τους συμβολισμούς που υπάρχουν. Πιστεύω ακράδαντα τις σχέσεις καλής γειτονίας, στη συνεργασία. Δεν είναι πρώτη προτεραιότητά μου να πάω στα Σκόπια…

Ερωτηθείς για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου

Κ.ΖΕΡΒΑΣ: Πάντα τις παραμονές αυτής της μέρας που κανονικά θα έπρεπε να είναι μια μέρα μνήμης, μια μέρα γιορτής, είναι ένας φόβος του τι μπορεί να γίνει. Πιστεύω στο δικαίωμα της διαδήλωσης, της μνήμης όπως το νοιώθει ο καθένας αλλά να χρησιμοποιούν μια τέτοια μέρα μνήμης κάποιοι για να δημιουργήσουν οποιεσδήποτε ζημιές στην πόλη και στη δημοκρατία για μένα είναι κατακριτέο. Ελπίζω φέτος να μην έχουμε τέτοια γεγονότα, τέτοιες άσχημες εικόνες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ