Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Alltours: 2 εκατ. τουρίστες το 2020, 30% περισσότερα ξενοδοχεία, διεύρυνση της συνεργασίας με αλυσίδες- και την Grecotel.

Πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες, 20% περισσότερους από το 2019, αναμένεται να διακινήσει το 2020 ο τουρ οπερείτορ της Γερμανίας Alltours, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Willi Verhuven.
Ήδη στους 8 καταλόγους του προγράμματός του, για την επόμενη χρονιά, προσφέρει περισσότερα από 20.000 ξενοδοχεία, 30% περισσότερα από το εφετινό καλοκαίρι.Στο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται ξενοδοχεία του Thomas Cook, ενώ διευρύνεται η συνεργασία του τουρ οπερέιτορ με ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Iberostar, η Grecotel και η H10, στις οποίες είχε περιορισμένη πρόσβαση ο Alltours.Όπως είπε ο Willi Verhuven, για πρώτη φορά ο Alltours θα εξυπηρετήσει πάνω από 2 εκατ. τουρίστες το 2020 με τα εμπορικά σήματα Alltours και Byebye.
Μόνο στην Ισπανία, στην οποία έχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα, εκτιμά ότι θα μεταφέρει ένα εκατομμύριο τουρίστες, περίπου 100.000 περισσότερους από ό,τι το οικονομικό έτος 2018/2019.
Ο Alltours σχεδιάζει να αναπτυχθεί σε όλους τους προορισμούς το προσεχές καλοκαίρι, στις μεσαίες και μακρινές διαδρομές. Φέτος ο τουρ οπερέιτορ είχε υψηλούς ρυθμούς αύξησης στην Αίγυπτο κατά 50% και για στην Τουρκία κατά 20%. Μεγάλη ζήτηση υπήρξε και για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ειδικά για την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία και τις Μαλδίβες.
Οι τιμές για το 2020 παραμένουν σταθερές, με μικρή μείωση για Ισπανία και Ελλάδα και μικρή αύξηση γύρω στο 3% για Τουρκία, καθώς αυξήθηκαν οι τιμές των ξενοδοχείων.

Πηγή:tornosnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ