Ένας χρόνος λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ

Share:

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ Σκούπουρας Ανδρέας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ Κέρκυρας , επισκέφθηκε τον χώρο της δομής και ενημερώθηκε απο το προσωπικό για το συνολικό αριθμό των πολιτών που εξυπηρετήθηκαν: 7500 περιστατικά ( ιατρικοί φάκελοι, προληπτικές εξετάσεις, συνταγογραφήσεις, επείγοντα, εμβολιασμοί, κοινωνική συμβουλευτική ) , τους εγεγγραμένους που ανέρχονται στους 2000, καθώς και τον αριθμό των δράσεων ( 97 ) που πραγματοποιήθηκαν στον ενα χρόνο λειτουργίας.
Με γνήσιο ενδιαφέρον αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς της ομάδας σχετικά με την συνέχιση του θεσμού του οικογενειακού ιατρού και το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του έτους. Η συνάντηση έκλεισε με τον προγραμματισμό νέων δράσεων απο κοινού για το προσεχές μέλλον.

Previous Article

Έρχεται ο Γηρυόνης : Θα χτυπήσει σε τρεις φάσεις με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Next Article

Δράση για την ενημέρωση των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών Αστυνομικοί θα διανείμουν σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό

Σχετικά Άρθρα