Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημήτρης Μπιάγκης: «Μόνο συγκίνηση και υπερηφάνεια για την ομάδα «ΦΑΙΑΚΑ» Κέρκυρας»

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝ.ΑΛ με αφορμή τον αγώνα της Κερκυραικής ομάδας του ΦΑΙΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας στο χαντ μπολ σε δήλωση του μετά τον αγώνα είπε:

Το βράδυ της Πέμπτης 28-11-2019, με μεγάλη μου χαρά βρέθηκα στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και παρακολούθησα αγώνα χάντμπολ μεταξύ του δικού μας, του Κερκυραϊκού «ΦΑΙΑΚΑ» και του Ολυμπιακού. Μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα να μην ήταν νικηφόρο, παρ’ όλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια «όμορφη ήττα», όσο αντιφατικό και αν ακούγεται αυτό.
Παρακολουθώντας χθες σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα σύσσωμη και ενωμένη την ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ, ένιωσα ιδιαίτερη περηφάνια για τους Κερκυραίους παίχτες που με τις ανύπαρκτες αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις που υπάρχουν για να προπονηθούν, η ομάδα έπαιζε χθες στην Α1 Εθνική κατηγορία και είχε αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό, μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης.
Ένιωσα, ακόμα, ιδιαίτερη συγκίνηση για το σθένος των παικτών, την δύναμη ψυχής τους, το καλά δουλεμένο ταλέντο τους και τον επαγγελματισμό τους. Αξίζουν «θερμά συγχαρητηρίων» σ’ όλους τους, πόσο μάλλον όταν ξέρω πολύ καλά ότι για το αποτέλεσμα που έχουν φέρει μέχρι σήμερα είναι αποκλειστικά δικό τους και μάλιστα με τα ελάχιστα μέσα, τον μηδαμινό, εξοπλισμό που διαθέτουν. Μπράβο και πάλι Μπράβο!!
Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν επίσης και στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ του Συλλόγου όπως και στον Προπονητή του «ΦΑΙΑΚΑ», το έργο του οποίου φάνηκε στο γήπεδο με την οργάνωση και την μαχητικότητα της ομάδας.
Οφείλουμε όλοι μας, όλη η Κέρκυρα να στηρίξουμε την ομάδα του «ΦΑΙΑΚΑ», ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί. Έχω ήδη αναλάβει πρωτοβουλία για την ανάδειξη των κάκιστων αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας και έχω αιτηθεί μέσω σχετικής Ερώτησης προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού την στήριξη για δομικές, βελτιωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο υποδομών στο αθλητικό μας κέντρο.
Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα για οτιδήποτε και αν με χρειαστούν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ