Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τον Αντικαπνιστικό νόμο και τα πνευματικά δικαιώματα

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και την Ένωση Εστίασης Κέρκυρας, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘Πνευματικά Δικαιώματα Μουσικής Επαγγελματικών Χώρων και Αντικαπνιστικός Νόμος’, στις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ‘Σπύρος Δένδιας’ 2ος όροφος, Αριστοτέλους 2.

Τα πνευματικά δικαιώματα και ο αντικαπνιστικός νόμος είναι τα δύο μείζονα θέματα που ενδιαφέρουν και απασχολούν τον κλάδο των εστιατορίων, των καφέ – μπαρ και των λεγόμενων συναφών επαγγελμάτων. Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες, στις μικρές επιχειρήσεις και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις της εφαρμογής της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής επαγγελματικών χώρων, για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο 4633/16-10-2019 καθώς και για τις υποχρεώσεις των καταστηματαρχών για την εφαρμογή του εν λόγω νόμου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, ο κ. Κυριάκος Κατσώρας, Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και ο κ. Σπύρος Κουλούρης, Αστυνομικός Διευθυντής, Διοικητής Αστυνομίας Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ