Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας: Ομιλία με θέμα την Πρόληψη και την Διαχείριση των διαταραχών Ακοής & Όρασης.

Ομιλία με θέμα την Πρόληψη και την Διαχείριση των διαταραχών
Ακοής & Όρασης.
Θεματική περίοδος Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2019.
Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης για την υγεία των ηλικιωμένων ατόμων ΗΠΙΟΝΗ

Στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου συνεργαζόμενων φορέων για την υλοποίηση του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος ΗΠΙΟΝΗ του Υπουργείου Υγείας, το οποίο αφορά στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των ηλικιωμένων ατόμων (άνω των 55 ετών), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ομιλία με θέμα την Πρόληψη & Διαχείριση Διαταραχών Ακοής & Όρασης, της θεματικής ενότητας Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2019.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ιατροί Κάντας Λουκιανός ωτορινολαρυγγολόγος και Καλούδης Αλέξανδρος οφθαλμίατρος, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας.
Επίσης, θα συμμετέχουν με παρουσίαση στοιχείων της δράσης της τρέχουσας θεματικής ενότητας, επαγγελματίες υγείας των συνεργαζόμενων δομών και φορέων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, της Α’ Τ.Ο.Μ.Υ. Κέρκυρας, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα της Ιατροχειρουργικής εταιρείας και ώρα 7:30 μ.μ. και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας: 2661046023
Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων : 2661038320.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ