Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΠΑΜΕ: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τον λαό της Αλβανίας Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, που χτύπησε την γειτονική χώρα της Αλβανίας. Εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους και τον λαό της γειτονικής χώρας, που ακόμα ψάχνει κάτω από τα χαλάσματα για ένα σημάδι ζωής!
Ο φονικός σεισμός στην γειτονική Αλβανία αποκαλύπτει για άλλη μια φορά ότι οι κυβερνήσεις και τα κράτη των μεγαλοεπιχειρηματιών, ανεξαρτήτως χώρας, αδιαφορούν για την ζωή του κοσμάκι. Θεωρούν τις υποδομές και συνολικά τα μέτρα προστασίας του λαού ως κόστος, τα οποία δεν θα τους αποφέρουν κανένα κέρδος. Εξάλλου για αυτούς είμαστε αναλώσιμοι! Αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και διατίθενται τεράστια ποσά για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την “ανάπτυξη” των μεγαλοεργοδοτών, τους πολεμικούς εξοπλισμούς τους αλλά για τις ανάγκες των εργαζόμενους και του λαού “δεν δίνουν δεκάρα”. Αποκαλύπτει επίσης, ότι όσοι οι εργαζόμενοι, οι λαοί συνολικά δεν βάζουν μπροστά τις δικές τους σύγχρονες ανάγκες για την ικανοποίηση τους, θα είναι συνεχώς τα θύματα της κερδοφορίας των μονοπωλίων. Το “έργο” αυτό εξάλλου το έχουμε δει οι εργαζόμενοι και στην δική μας χώρα πολλές φορές!
Αυτήν τη στιγμή προέχει η βοήθεια, η οργάνωση ουσιαστικής και άμεσης αλληλεγγύης. Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί τους εργαζόμενους, ολόκληρο τον λαό του νησιού μας, να οργανώσουμε άμεσα την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, να συνεισφέρουμε και να συνδράμουμε συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα.
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται (αρχίζοντας από την Δευτέρα 2 Δεκέμβρη) Δευτέρα με Παρασκευή, 18:00-20:00 στα γραφεία του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων (Σαμάρα 6, 2ος όροφος Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ