ΟΕΤΚΚ: Παράταση στην διαδικασία για ένα ακόμη έτος τουλάχιστον της ημερομηνίας κατάταξης ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ.

Share:

H OETKK προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Συνάδελφοι,

Μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα στην οποία του εκθέσαμε την ανάγκη που υπάρχει για παράταση της προθεσμίας κατάταξης στο σύστημα κλειδιών των επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Υφυπουργός έκανε δεκτό το αίτημά μας και δεσμεύτηκε να δοθεί παράταση στην διαδικασία για ένα ακόμη έτος τουλάχιστον.

Παρακαλούνται λοιπόν οι συνάδελφοι, να αδράξουν την ευκαιρία και να μην αμελήσουν να ενταχθούν στην διαδικασία της πιστοποίησης της κατάταξης της επιχείρησής τους στο σύστημα των κλειδιών ώστε να διατηρήσουν την κατηγορία τους και να μην εξομοιωθούν με άλλης μορφής τουριστικά καταλύματα που δεν προσφέρουν καμιά εγγύηση διαμονής και εξυπηρέτησης στον επισκέπτη.

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να παραμείνει ο κλάδος μας υγιής και ανθεκτικός ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα ή πρόκληση που θα του παρουσιάζεται.

Previous Article

Σε ψηφιακά Μέσα το 75% της καμπάνιας προβολής της Ελλάδας σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά το α’ τρίμηνο 2020.

Next Article

Δρομολόγηση διευκόλυνσης της διαδικασίας χορήγησης βίζας σε τουρίστες εκτός Schengen.

Σχετικά Άρθρα