Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το πρόγραμμα της Χορωδίας Κέρκυρας για τις εορτές των Χριστουγέννων

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ γνωστοποιεί στο κερκυραϊκό φιλόμουσο κοινό τις εκδηλώσεις των Τμημάτων της κατά τον Δεκέμβριο 2019 :
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 19:00 : Εμφάνιση της Παιδικής Χορωδίας στο Χριστουγεννιάτικο Bazar του Προσκοπείου Κερκύρας.
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 21:00 : Εμφάνιση της Γυναικείας Χορωδίας στην εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα – Καποδίστριας», στο ξενοδοχείο Corfu Palace.
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας σε μαγνητοσκόπηση εορταστικού προγράμματος τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : Συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας σε μαγνητοσκόπηση εορταστικού προγράμματος τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 20:15 : Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με την συμμετοχή όλων των Τμημάτων της, καθώς και με την συμμετοχή σολίστ και φωνητικού συνόλου του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 10:30: Συμμετοχή των Τμημάτων Προετοιμασίας Ι και ΙΙ της Παιδικής Χορωδίας στην εκδήλωση για τα νεοφώτιστα, που διοργανώνει ο Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Ιάσονος και Σωσιπάτρου, παρουσία του Μητροπολίτου Κερκύρας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 18:00: Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μητροπόλεως στην
Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων « Η Πλατυτέρα».
ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 19:00 : Εμφάνιση της Ανδρικής, Γυναικείας και Παιδικής Χορωδίας με κάλαντα στις τοπικές Αρχές, στην πόλη και στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου στην πλατεία Δημαρχείου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ