Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Ιταλός Πρέσβης στο ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo σε συνάντηση με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Κεντρικός Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Ιστορικό Δημαρχείο, ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Luigi Marras.
Ο κ. Marras βρίσκεται στην Κέρκυρα προκειμένου να παρουσιάσει απόψε στις 20.00, σε ομιλία του στην Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας, τον απολογισμό τεσσάρων χρόνων της παραμονής του στην Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα.
Η Δήμαρχος τον ενημέρωσε για τις σχέσεις της Κέρκυρας με ιταλικές πόλεις με τις οποίες είναι αδελφοποιημένη, καθώς και για τους δεσμούς που συνδέουν την Κέρκυρα με την Ιταλία γενικότερα.
Η κ Υδραίου με τον κ.Marra συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την Κέρκυρα και την Ιταλία, καθώς και θέματα που απασχολούν τις δυο πλευρές, όπως είναι η ανάπτυξη πολιτικών που θα δίνουν διέξοδο στη νέα γενιά. Συμφώνησαν ότι μοχλοί ανάπτυξης αποτελούν – και για τις δυο πλευρές – ο πολιτισμός, ο τουρισμός, το εμπόριο, τομείς στους οποίους μπορούν αν αναπτυχθούν συνεργασίες, ενώ αναφέρθηκαν και στην πλούσια ιστορία των δύο Λαών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ