Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διαθέσιμα φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κέρκυρας που λειτουργεί με τη σύμπραξη του οργανισμού Equal Society και του Δήμου Κέρκυρας παρουσιάζει τα διαθέσιμα φάρμακα της τρέχουσας εβδομάδας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν με νόμιμη ιατρική συνταγή σε ασθενείς – εγγεγραμμένους στο μητρώο του κοινωνικού φαρμακείου – που δεν έχουν την οικονομική ή και την ασφαλιστική δυνατότητα να τα προμηθευτούν.

Για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στο εγχείρημα μας, τα φάρμακα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί στην οδό Σολωμού 11, στην Σπηλιά (πίσω από τον ΟΑΕΔ). Κάποιες πάγιες και διαρκείς ανάγκες αφορούν φάρμακα κατά της χοληστερίνης, κυρίως ατορβαστατίνη 20mg και 40mg (πχ Atorplus, Lipitor, Lorvaten κοκ), φάρμακα με δραστική ουσία την κοπιδογρέλη (πχ Clovelen 75mg, grepig 75mg, Iscover 75mg κοκ), φάρμακα για την υπέρταση (πχ Blocatens, Zakodian, Diovan, Aprovel κοκ), φάρμακα κατά του διαβήτη (πχ Eucreas 50+850, januvia κοκ) αλλά και εισπνεόμενα φάρμακα για την αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων (πχ Pulmoton, Seretide, Berovent κοκ).

Σημείωση: Υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο Κοινωνικό Φαρμακείο ένα ανατομικό στρώμα κατακλίσεων αέρος και κηδεμόνες κάτω άκρων (νάρθηκες ποδιού). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2661030699.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ