Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην Ιόνιο Βουλή το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης AHEPA HELLAS

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στην Ιόνιο Βουλή είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης AHEPA HELLAS. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών του Τμήματος.
Η εξαιρετική πορεία του Chapter HJ-34 Corcyra, οι συνεχείς δράσεις και η ενεργή παρουσία του σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της Οργάνωσης, έδωσε το κίνητρο στον Κυβερνήτη AHEPA HELLAS να ορίσει την Κέρκυρα ως τόπο διεξαγωγής του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.
Ο Κυβερνήτης και ο Αντικυβερνήτης της Οργάνωσης θα είναι από τις 13 Δεκεμβρίου 2019 στο νησί της Κέρκυρας με στόχο την πραγματοποίηση σειράς επαφών με Τοπικούς Αξιωματούχους, καθώς και για την προετοιμασία των διαδικασιών της ορκωμοσίας των έξι νέων μελών που θα ενταχθούν στο Τμήμα της Κέρκυρας.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί και στο καθιερωμένο γεύμα των AHEPA προς τα παιδιά και τους συνοδούς του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Corfu Palace το μεσημέρι του Σαββάτου.
Οι δράσεις του Τμήματος δεν σταματούν εδώ για το μήνα Δεκέμβριο. Το Chapter HJ-34 Corcyra μαζί με το Ωδείο Κερκύρας συνδιοργανώνουν μουσική εκδήλωση στις 22 Δεκεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων που θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Δημητρόπουλος Νίκος Κορωνάκης Αριστόβουλος

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ