Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

15η εθελοντική αιμοδοσία στο Νεοχώρι. Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων διενήργησε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα του, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, την 15η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος.
Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και άλλων γειτονικών χωριών υπήρξε ικανοποιητική, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίματος.
Το έργο της Αιμοληψίας διεξήγαγαν με υποδειγματικό τρόπο στελέχη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου επικεφαλής ήταν ο Διευθυντής αιμοδοσίας κ. Τζιλιάνος Μιχάλης. Επίσης στην ομάδα ήταν η κ. ΄Ισσερη Φωτεινή, Επισκέπτρια Υγείας, η κ. Σκολαρίκη Ζαφειρούλα, νοσηλεύτρια καθώς και ο κ. Κουβαράς Αναστάσιος διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος κ. Σουλάνης Αλέξανδρος φανερά ικανοποιημένοι, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:
α) στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου και
β) στα στελέχη και στον διευθυντή αιματολόγο της μονάδας αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Η ομάδα του fb Νεοχωρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου του χωριού, καθώς και στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ