Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Χορωδία San Giacomo κέρδισε τις εντυπώσεις στην Λαμία στην 8η Χορωδιακή συνάντηση

Η πόλη της Λαμίας είχε την τιμή και την χαρά να απολαύσει τη Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας στα πλαίσια της 8ης Χορωδιακής Συνάντησης του Συλλόγου Επτανησίων Φθιώτιδας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Όπως σημειώνει στο μήνυμά του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Ιωάννης Σαράτσης, η απόλαυση οφείλεται στο ότι η Χορωδία SANGIACOMO ερμήνευσε αποκλειστικά και μόνον χορωδιακά μέρη από Όπερες.

«Από μόνο του αυτό είναι αρκετό για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της ανωτέρω χορωδίας. Κάτι τέτοιο δεν έχει επαναληφθεί στη πόλη μας. Η χορωδία SANGIACOMO δεν έχει ανάγκη από κανενός είδους ύμνους είναι από μόνη της ένα μέγεθος. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι είναι η καλύτερη χορωδίας της Ελλάδας, ότι είναι η μοναδική με ρεπερτόριο χορωδιακών από Όπερες. Υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικότερο και είναι μέρος του βιογραφικού της : είναι η μοναδική χορωδία της Ελλάδας η οποία έχει συνεργαστεί με όλες τις Συμφωνικές ορχήστρες της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στους χορωδούς

Συγχαρητήρια στην πιανίστα κ. Μαριλένα Ελούλ

Συγχαρητήρια στον μαέστρο κ. Άντονυ Ιβάνοφ ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά των μεγάλων μαέστρων : την ουσία και την απλότητα.

Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα»

ΠΗΓΗ:mag24.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ