Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές για την Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Ιονίου

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη των δύο οργάνων του, της Συνέλευσης των 200 Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των επταμελών Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων. Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από 8:00 έως 18:00. Ως τόπος διεξαγωγής, όσον αφορά την Κέρκυρα, ορίζονται τα Γραφεία της Διοίκησης του 16ου Παραρτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ( Εθν. Οδός Παλαιοκαστρίτσας, Αλυκές Ποταμού)
Ως συνέχεια του Έργου μας από το 2014, όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Παραρτήματος Ιονίων Νήσων του Ο.Ε.Ε. , δημιουργήσαμε την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΙΟΝΙΟΥ.
Μια παράταξη, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, η οποία ως βασικό σκοπό έχει την ενίσχυση της ανάπτυξης της Περιφέρειας μας και τη στήριξη του συναδέλφου Οικονομολόγου που δραστηριοποιείται στα Ιόνια Νησιά, με τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που αυτός αντιμετωπίζει.
Διότι, η δική μας πεποίθηση είναι πως οι επιστημονικοί φορείς είναι σύμβουλοί της κοινωνίας, οι οποίοι παράγουν επιστημονικό έργο. Οι επιστημονικοί φορείς δεν είναι δυνατόν και δεν πρέπει να αποτελούν κομματικούς μηχανισμούς, αλλά ως ανεξάρτητα θεσμικά όργανα να προτείνουν λύσεις και προάγουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.
Ζητάμε στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2019 τη στήριξη του συναδέλφου Οικονομολόγου των Ιονίων Νήσων στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΙΟΝΙΟΥ.
Για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και για να έχουν τα Ιόνια Νησιά ένα ισχυρό και δυνατό Οικονομικό Επιμελητήριο.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΑΛΒΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

 1. ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΛΕΥΚΑΔΑ)
 2. ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
 3. ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ( ΚΕΡΚΥΡΑ)
 4. ΜΟΥΔΗΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
 5. ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
 6. ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)
 7. ΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
 8. ΠΡΕΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
 9. ΡΕΒΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
 10. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

Ροή Ειδήσεων

 • All
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ