Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σαββατοκύριακο με δράσεις για το Τμήμα HJ-34 Corcyra AHEPA

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Οργάνωσης πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της AHEPA HELLAS στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην ιστορική αίθουσα της Ιονίου Βουλής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού και προγραμματισμού των δράσεων της Οργάνωσης που ορίζεται χρονικά μέχρι την έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου της AHEPA στο Ορλάντο των Η.Π.Α.
Ο Κυβερνήτης AHEPA HELLAS κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης ανέλυσε στα μέλη του Τμήματος διεξοδικά τη Διοικητική Δομή της Οργάνωσης, παρουσίασε μια σειρά γεγονότων που αποτέλεσαν σταθμούς στη δημιουργία και την ιστορική ανάπτυξη της Οργάνωσης. Ενημέρωσε για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής της η μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, δράση που υλοποιείται με χρήματα που δώρισε η Οργάνωση μετά τα καταστροφικά γεγονότα στο Μάτι Αττικής.
Ο κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης όρκισε και καλωσόρισε τα πέντε νέα μέλη του Τμήματος και εξήρε το έργο του τοπικού παραρτήματος, το οποίο όπως είπε λειτουργεί υποδειγματικά και είναι σημείο αναφοράς στους κόλπους της Οργάνωσης για την αρτιότητα του σε όλα τα επίπεδα.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της AHEPA HELLAS και σχεδόν όλα τα μέλη του Τμήματος HJ-34 Corcyra παραβρέθηκαν στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο δείπνο με καλεσμένους τους συνοδούς και τα παιδιά του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, στα οποία προσφέρθηκαν δώρα που επιμελήθηκαν τα μέλη κ. Κοσμάς Καραγιαννίδης και κ. Σταμάτης Δαλιάνης.
Τo Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Τμήματος της AHEPA και η Διεύθυνση του ξενοδοχείου Corfu Palace δεσμευτήκαν ότι θα υπάρξει συνέχεια στην προσφορά τους προς το Σπίτι Παιδικής Μέριμνας και στέλνουν τις θερμότερες ευχές για τις γιορτινές μέρες που έρχονται στα παιδιά που φιλοξενούνται και στους εργαζόμενους του φορέα κοινωνικής μέριμνας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ