Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ασέβεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας προς τον Life News 102.9, το μοναδικό ραδιόφωνο που μεταδίδει τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου

Σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας, αλλά δυο περίπου ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, έγινε γνωστό ότι αυτή αναβάλλεται. Δυστυχώς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας ο κύριος Δημήτρης Μεταλληνός δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει, όπως τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε και τον Life News 102,9, το μοναδικό ραδιόφωνο που μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αναβολή της συνεδρίασης. Εκλαμβάνουμε την στάση αυτή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ασέβεια προς ένα Μ.Μ.Ε και τους εργαζόμενους του, που έχουν επιλέξει να μεταδίδουν απευθείας τις συνεδριάσεις του ανώτερου πολιτικού οργάνου του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας, όπως είναι το δημοτικό Συμβούλιο, γιατί θεωρούμε ότι είναι βασική αρχή της δημοκρατίας και του πολιτεύματος μας να ακούγονται όλες οι θέσεις, απόψεις και προτάσεις των συνδυασμών που μετέχουν σε αυτό το κορυφαίο όργανο.
Για την κάθε μετάδοση ο σταθμός μας, αναγκάζεται να προσαρμόσει το πρόγραμμα του και να αλλάξει την ροή του προγράμματος ιεραρχώντας ότι προηγείται η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα τοπικά ζητήματα, υπηρετώντας έτσι τον σκοπό ενός ειδησεογραφικού Μέσου Ενημέρωσης.
Δυστυχώς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις και γι’ αυτό τον λόγο μάθαμε τυχαία για την αναβολή της συνεδρίασης.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι επανειλημμένα έχουμε επικοινωνήσει τόσο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας κύριο Δημήτρη Μεταλληνό, όσο και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κύριο Νίκο Καλόγερο και τους έχουμε ζητήσει να μας ενημερώνουν με δελτία τύπου, όπως τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και για τις δράσεις και δραστηριότητες της Δημοτικής αρχής.
Εμείς θα συνεχίσουμε να προσδοκούμε στην ανταπόκριση εκ μέρους της Δημοτικής αρχής του αιτήματος μας για ισόνομη μεταχείριση, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμούν την μετάδοση των συνεδριάσεων του Συμβουλίου, οι οποίες έτσι και αλλιώς είναι ανοιχτές στους Δημότες, ας το πουν ευθέως. Εμείς από την πλευρά μας στο μέτρο του δυνατού θα συνεχίσουμε παρά τα όποια προβλήματα, να μεταδίδουμε τις συνεδριάσεις.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ