Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος:Ερημίτης αναλώσιμος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος για την Ερημίτη. Ακολουθεί η ανακοίνωση:Προς κάθε αρμόδιο αυτοδιοικητικό παράγοντα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Με αφορμή την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, με μοναδικό θέμα την έγκριση της υψομετρικής μελέτης των οδών που κατέθεσε η εταιρεία, NCH Capital, αλλά και την εξαιρετική ταχύτητα με την οποία ενημερώθηκε ο κ. Υπουργός, προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα και παρακαλούμε τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής ή άλλον εκ του νόμου αρμόδιο του Δήμου, να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα :

Έλαβε ή δεν έλαβε η Επιτροπή απόφαση για την έγκριση της μελέτης;

Αν έλαβε θετική απόφαση, πώς είναι δυνατόν να το πληροφορείται άμεσα ο αρμόδιος υπουργός, πριν ακόμη καθαρογραφεί. ;

Αν δεν έλαβε απόφαση, τότε γιατί ο κ. Πρόεδρος της Επιτροπής δεν διαψεύδει τον κ. Υπουργό, ο οποίος πανηγυρίζει εκθέτοντας την Επιτροπή και τον Δήμο;

Ως Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας επιμένοντας στην ανάγκη προστασίας του Ερημίτη, υπερασπιζόμαστε θεμελιώδεις αρχές μας, αποκρούοντας την λογική της θυσίας της Κέρκυρας στον βωμό κεντρικών ταμιακών προτεραιοτήτων και υπηρετώντας το δημόσιο χαρακτήρα του μοναδικού εναπομείναντος οικοσυστήματος της Βόρειας Κέρκυρας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ