Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Χριστουγεννιάτικη εορτή στο ΙΕΚ τουρισμού Κέρκυρας

Στις 19 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 πμ το Ι.Ε.Κ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού, στο Εκπαιδευτήριο του στο Ξενοδοχείο Art Debono στα Γουβιά, πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη του Γιορτή του 2019.
Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για την Εκπαίδευση γιατί ένας πρωτεργάτης του Τουρισμού και της Εκπαίδευσης ο κύριος Αθανάσιος Στάμος νυν Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου εντεταλμένος για την Παιδεία, και παραλίες, πρώην Διευθυντής της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου αλλά και της Σ.Τ.Ε Ρόδου, βραβεύτηκε από την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κυρία Μερόπη Υδραίου για τον Τουρισμό και τον Διευθυντή του ΙΕΚ Κέρκυρας κύριο Δημήτριο Μπακύρα για την Εκπαίδευση.

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κος Μάνος Κόνσολας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κέρκυρας κα Μελίτα Ανδριώτη και ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αρχές και οι Φορείς του νησιού μας.

Μαθητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, γονείς, φίλοι και προσκεκλημένοι, θαύμασαν και δοκίμασαν μεζέδες και γλυκίσματα που ετοίμασαν οι Μαθητές των τμημάτων Μαγειρικού, Ζαχαροπλαστικού και σέρβιραν οι Μαθητές των τμημάτων Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων με την επίβλεψη των Καθηγητών τους.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να εντείνουμε τις προσπάθειες της Δημόσιας Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού για την πολυπόθητη Αναβάθμιση.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ