Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση μελών του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ιωνίων Νήσων με την Περιφερειάρχη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή

Την Τετάρτη 18-12-2019 η Ένωση μας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Επαμεινώνδα Κατωπόδη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Νικόλαο Σκλαβουνάκο, το Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Κούρκουλο και τον Οργανωτικό Γραμματέα Σπυρίδωνα Ριγανά, πραγματοποίησε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην έδρα της ΠΙΝ.

Στη συνάντηση που έγινε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα, από το σωματείο μας γνωστοποιήθηκαν οι υλικοτεχνικές ελλείψεις των αστυνομικών υπηρεσιών των νησιών και επισημάνθηκε η ανάγκη οικοδόμησης σύγχρονων αστυνομικών μεγάρων για τους νομούς της Λευκάδας και της Κεφαλονιάς, καθώς και η ανανέωση του στόλου των περιπολικών οχημάτων, έγχρωμων και συμβατικών, σε όλα τα νησιά.

Η κα Περιφερειάρχης αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα το έργο που επιτελεί στα Ιόνια Νησιά, λόγω μεταξύ άλλων και της αυξημένης επισκεψιμότητας τους καλοκαιρινούς μήνες, διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες των νησιών και δεσμεύτηκε για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

Την Πέμπτη 19-12-2019 το προεδρείο της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Αθανασόπουλο στο γραφείο του. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας την τρέχουσα περίοδο.

Ο κ. Γενικός άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις μας και διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τις Διευθύνσεις των νησιών για την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση των οποιωνδήποτε ζητημάτων προκύψουν. Η Ένωση μας ευχήθηκε τόσο στην κα. Περιφερειάρχη όσο και στον κ. Γενικό καλές εορτές με υγεία και καλή δύναμη για επιτυχή και αποτελεσματική επιτέλεση της αποστολής τους.


Τέλος η Ένωση μας θα συνεχίσει τις επαφές με αρμόδιους φορείς σε τοπικό επίπεδο ανά νομό, για την προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες των Ιωνίων Νήσων. .

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ