Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή κυρίως στο βόρειο Ιόνιο

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά και τα βορειοανατολικά, θυελλώδεις ανέμους νοτίων διευθύνσεων στο Αιγαίο και δυτικών διευθύνσεων στο Ιόνιο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια όπου βαθμιαία θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη περιμένουμε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, το Βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και μετά το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και τοπικά και πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς θυελλώδεις 8 μποφόρ και τις νυχτερινές ώρες τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ