Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκδήλωση βράβευσης αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας


ΣτηΝ έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης αστυνομικών που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας, για την καθημερινή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο ο Διευθυντής Αστυνομίας Κέρκυρας Αστυνομικός Διευθυντής Ματθαίος Γιαννούλης, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η Ομάδα Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α), η αστυνομικοί του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κέρκυρας που περιπολούν με ποδήλατα καθώς και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.
Εκ μέρους του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας Αστυνομικού Διευθυντή Ματθαίου Γιαννούλη επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γεώργιο Τσερεμή και στον Σπυρίδωνα Σιμάτη, για την συνολική συμπαράστασή τους στο έργο του αστυνομικού προσωπικού.
Παρέστησαν, ο Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Αλαμάνος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γεώργιος Τσερεμής και το Διοικητικό Συμβούλιο, Ανώτεροι Αξιωματικοί , Διοικητές Τμημάτων και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.
Στην εκδήλωση συμμετείχε μουσικό σύνολο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας και παράλληλα δόθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας συμβολικά δώρα στο αστυνομικό προσωπικό.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ