Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πήρε Κουμαραδέλη ο ΦΑΙΑΚΑΣ

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάνο Κουμαραδέλη ανακοίνωσε ο Φαίακας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook.

ο 25χρονος αθλητής αγωνίζεται στη θέση του πλέι-μέικερ και θα ενισχύσει την προσπάθεια των Φαιάκων με στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς πριν λίγες μέρες ο νεαρός τερματοφύλακας Άγγελος Γεωργαλής υπέγραψε στην ομάδα της Κέρκυρας. Τέλος, αποχώρησαν από την ομάδα Τζούκας, Μάτοβιτς και Πίτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας και οι πρώτες του δηλώσεις: «Καλώς ήρθες στο νησί Μάνο!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Μάνου Κουμαραδέλη στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 09/07/1994 στη Νέα Φιλαδέλφεια, o ύψους 1,91μ. Μάνος αγωνίζεται στη θέση του playmaker. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ιωνικό Ν.Φ. ,ΑΕΚ, Δούκα, Βριλήσσια και Πρωτέα Άρτας, έχοντας κατακτήσει 1 Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΚ (2014).

Μάνος Κουμαραδέλης: «Χαίρομαι πολύ που μου ξαναδίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Handball Premier, αυτή τη φορά με το Φαίακα Κέρκυρας.Γνωρίζω πως πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, και ήδη οι Κερκυραίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δικαιώσω τον Κόουτς για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου».

ΠΗΓΗ: e-handball.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ