Στις 7 Ιανουαρίου ξεκινούν τα μαθήματα στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης στον τουρισμό.

Share:

Οι εγγραφές για τα τμήματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2019 – 2020 ξεκίνησαν από , 24 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν στις 27-12-2019, 30-12-2019 και 31-12-2019.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τμήματα μετεκπαίδευσης και κατάρτισης ανέργων και πρόσκαιρα ανέργων, που περιλαμβάνουν διάφορες ειδικότητες στον τομέα του τουρισμού.

Με νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα από τον Αύγουστο στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών θα λειτουργήσουν σε όλη την επικράτεια τμήματα μετεκπαιδευόμενων.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό και την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας, τονίζει: «Καταφέραμε να διασφαλίσουμε, με νομοθετική ρύθμιση, τη συνέχιση της λειτουργίας των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης. Διασφαλίσαμε, επίσης, για μία τριετία την απρόσκοπτη χρηματοδότησή τους, μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού. Στις προθέσεις μας είναι να εμπλουτίζουμε διαρκώς και κάθε χρονιά τα τμήματα μετεκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων και πρόσκαιρα ανέργων στον τουρισμό, με νέες ειδικότητες και προγράμματα».

Διαβάστε περισσότερα: https://etravelnews.gr/7-ianouariou-xekinoun-tmimata-metekpaiseusis/

Previous Article

Αύξηση 13,1% των ταξιδιωτικών εισπράξεων το πρώτο 10μηνο του 2019.

Next Article

Σκορπιός: Στην τελική ευθεία ο «παράδεισος για λίγους» – Υλοποιείται το όραμα Ριμπολόβλεφ

Σχετικά Άρθρα