Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στα Τρίκαλα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας / Ξανά ο σταθμός μας δεν έλαβε ενημέρωση.

Στην επίσκεψη και στη συνάντηση που είχε η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου αναφέρεται δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Τρικκαίων:


Τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Μερόπη Υδραίου. Σε συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Τρικκαίων, συζήτησαν συνεργασίας σε θέματα τεχνολογίας αλλά και σε γενικότερο επίπεδο ανάμεσα στους δύο Δήμους. Παράστησαν στη συνάντηση, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Νικ. Μπρουζούκη, η αντιδήμαρχος Εργων κ. Βασιλένα Μητσιάδη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Θωμάς Παπασίκας.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σ.Σ
Το δελτίο τύπου που δημοσιεύουμε το λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Τρικκαίων και όχι από το γραφείο τύπου του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι τρεις περίπου μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής κάποια πράγματα δεν λειτουργούν στον επιθυμητό ρυθμό, και ένα από αυτά είναι το γραφείο τύπου και κατ’ επέκταση η ενημέρωση των Μ.Μ.Ε. και των δημοτών.
Ευχόμαστε με την έλευση του νέου έτους να βελτιωθούν τα πράγματα και σε αυτόν τον τομέα.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου όπως μας το έστειλε το Γραφείο τύπου του Δήμου Τρικάλων

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ