Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στους Παξούς

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε χθες 01 Ιανουαρίου 2020, το δυτικότερο στην Ελλάδα κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος, στο νησί των Παξών.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συνάντησε το προσωπικό του κλιμακίου και ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους ίδιους και στους οικείους τους, καθώς και σε όλη την οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, ο Γενικός Γραμματέας συζήτησε με το προσωπικό του Κλιμακίου για υπηρεσιακά ζητήματα, ενώ επίσης τους ενημέρωσε για το νεο σχεδιο νόμου σχετικά με την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας και την αναδιάρθρωση του ΠΣ, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση από τις 30/12/2019.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο των Παξών, Σπυρίδωνα Βλαχόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας του νησιού. Στην συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την συμμετοχή στελεχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και εθελοντων, οπου ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για όλα τα τοπικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Γενικός Γραμματέας συνοδευόταν από τον Εθνικό Διοικητή Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου και τον Υπαρχηγό Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ