Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αλέκος Αυλωνίτης για την απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ

Με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ) στην Κέρκυρα, ο βουλευτής Κέρκυρας με το ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης δήλωσε τα εξής :

«Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ συνεχίζουν τον πολυήμερο και δίκαιο απεργιακό τους αγώνα, διεκδικώντας στην ουσία τα αυτονόητα. Διεκδικούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να καλύπτει και να προστατεύει το σύνολο των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ από το αβέβαιο εργασιακό μέλλον και από τις άδικες ομαδικές απολύσεις, ενώ παράλληλα μάχονται για την αξιοπρεπή βελτίωση των μισθών τους.
Όμως η Διοίκηση του ΟΤΕ, λίγο πριν την εκπνοή του 2019, σε μια πραγματικά αναίσχυντη ενέργεια και για πρώτη φορά στην ιστορία, προέβη σε ομαδικές απολύσεις έξι εργαζομένων. Πραγματικά η παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2020 ήταν μια μαύρη μέρα για τους εργαζόμενους του ΟΤΕ.
Η πραγματική και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη της χώρας δεν εδράζεται σε πετσοκομμένους μισθούς, σε ομαδικές απολύσεις και ισοπεδωτικές τακτικές, αλλά έχει ως γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των εργαζομένων και της ίδιας της κοινωνίας.
Θα είμαι δίπλα στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ και καλώ την κυβέρνηση να παρέμβει και να διορθώσει, έστω και την τελευταία στιγμή, τις άδικες απολύσεις των εργαζομένων και να συμβάλει στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • Χωρίς κατηγορία