Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αλέκος Αυλωνίτης: “Προς ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας επιστολή”

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης απάντησε με ανάρτηση του στο facebook στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθεί η δήλωση:
“Δεν προκάλεσε την έκπληξη, ούτε τον αιφνιδιασμό, όπως θα εύχονταν οι συντάκτες του δελτίου τύπου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας.
Απεναντίας, για μια ακόμη φορά, επιβεβαίωσε τον κοινωνικά απαξιωμένο τρόπο σκέψης, λειτουργίας και πολιτικής αντίληψης των διοικούντων του κυβερνώντος κόμματος.
Αισθάνομαι ειλικρινά, την ανάγκη να τους υπενθυμίσω τα εξής:
1) Είμαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ καθολικά, το Νομό της Κέρκυρας και όλους τους Κερκυραιους.
2) Το 2020 οφείλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά να λειτουργούμε αποστασιοποιημένοι από λογικές της δεκαετίας του 60′ και πρότυπα ή νοοτροπίες τύπου “Γκόρτσου”.
Ο Βουλευτής της αντιπολίτευσης, δεν περιορίζεται στην παράσταση της κοπής πιτών και σε πανηγύρια. Οφείλει να μεριμνά για την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων, να προτείνει ρεαλιστικές λύσεις και να “ενοχλεί” διαρκώς, την κυβέρνηση για την επίλυσή τους.
Έτσι, τουλαχιστόν εκλαμβάνουμε το σοβαρό ρόλο μας, εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα σχέση της πολιτικής και του προσωπικού της με τον πολίτη που επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε.
Έτσι και με πλήρη συνείδηση, έχω λειτουργήσει κατά την προσωπική μου πολιτική διαδρομή.
3) Το πνεύμα της φθηνής πολιτικής ,του “εξυπνακισμού” και του φτηνού “χιούμορ” που αποπνέει το ύφος και το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά και να στενοχωρήσει κάθε σώφρονα πολίτη.
Όσοι θεωρούν οτι, τα προβλήματα του τόπου μας θα επιλυθούν «δια των δικών τους ενεργειών» θα έχουν μίαν και μόνο κατάληξη: αυτοί θα φύγουν και τα προβλήματα θα παραμένουν!
4) Σε ό,τι με αφορά, καμία παλαιοκομματική πρακτική δεν πρόκειται να κάμψει τις αρχές και τις πεποιθήσεις μου. Θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις, φυσικές και πνευματικές.
Δεν έχω τη διάθεση να αναμετρηθώ με κανέναν, παρά μόνο με τα σοβαρά προβλήματα των συμπολιτών μου. Σε αυτό τον υπέρτατο αγώνα προσκαλώ και τους διοικούντες τη Νέα Δημοκρατία”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ