Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Κ.Γ.Σ στη Β! Εθνική του Χαντ μπολ

Δήλωση του συντονιστή τμήματος χαντμπολ Πέρρου Νίκου:
“Η παρουσία της ομάδας χάντμπολ του ΚΓΣ σε πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα δουλειάς 3 χρόνων!. Από την στιγμή που ο «ιστορικός» Κερκυραϊκός ΓΣ ενέταξε στις δυνάμεις του το χάντμπολ, ήμουν βέβαιος πως η ανοδική πορεία του Κερκυραϊκής Χειροσφαίρισης θα έχει ακόμη μια μεγάλη και αξιόπιστη «πηγή ταλέντων». Ίσως να είναι νωρίς για τους νεαρούς αθλητές μας να μπουν σε αγωνιστικές δυσκολίες εθνικής κατηγορίας, όμως η απόφαση λήφθηκε συλλογικά, από τους αθλητές μας και τους γονείς –κηδεμόνες τους, τους προπονητές και τέλος την διοίκηση που στήριξε την απόφαση μας. Βασική η αιτία η έλλειψη αγώνων κύρια λόγω της γεωγραφικής μας θέσης!
Η ομάδα αποτελείται από αθλητές της εφηβικής και παιδικής ομάδας με μέσο όρο ηλικίας 15,5 ετών , ενώ με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε τον Κερκυραίο Χαντμπολίστα Κυριακίδη Ανέστη, ο οποίος έχει αναλάβει πολύπλευρο ρόλο στην ομάδα μα κύρια αυτόν του «μέντορα». Οι συζητήσεις του με τους νεαρούς αθλητές μας προσδίδει στην αγωνιστική τους πορεία αυτό που κανείς άλλος δεν μπορούσε να τους «μεταλαμπαδεύσει»! την εμπειρία των 30 περίπου χρόνων παρουσίας του στα γήπεδα! Την συμπεριφορά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Την υπομονή και επιμονή για να κατακτήσουν τους στόχους τους … μέσα και έξω από τα γήπεδα , γιατί πρώτα είναι μαθητές ..!

Τα αγωνιστικά αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, όχι πως δεν θα διεκδικούμε τα θετικά , αλλά αυτά θα έρθουν με τον καιρό. Φέτος αλλά και την επόμενη αγωνιστική σαιζόν οι αθλητές μας θα αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες τις οποίες θα εκμεταλλευτούν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα! Δεν βιαζόμαστε , ξέρουμε τον δρόμο … Εγώ και οι συνεργάτες μου τον έχουμε ξαναβαδίσει και καμαρώνουμε για τα αποτελέσματα: Αθλητές σε εθνικά συγκροτήματα, ομάδα σε Α1, υποδομές που υπόσχονται πολλά!

Ας υποδεχτούμε το Σάββατο (11/1) το απόγευμα (20:30) και ας χειροκροτήσουμε την πρώτη ομάδα του «Κερκυραϊκού» που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία. Να χειροκροτήσουμε επίσης την ομάδα από Αγριά Βόλου που φιλοξενούμε, μια έμπειρη και δυνατή ομάδα. Από μεριάς μας ευχαριστούμε όλους όσους θα έλθατε κοντά στην προσπάθειά μας καθώς και τις δεκάδες χορηγούς που στηρίζουν αυτήν την αξιόλογη και φιλότιμη προσπάθεια. Το τα ξίδι ξεκίνησε……….”

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

“Ιστορική και όμορφη στιγμή. Μια νέα ομάδα χάντμπολ στην Κέρκυρα, σε έναν ιστορικό σύλλογο κάνει τα πρώτα της βήματα σε εθνική κατηγορία. Δύσκολο το εγχείρημα.. όμως εγώ, οι συναθλητές μου, οι προπονητές και έφοροι του τμήματος απολαμβάνουμε τις στιγμές, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που ήταν αναμενόμενα λόγω και της νεαρής ηλικίας και της απειρίας. Και αυτό γιατί πρώτα αγαπάμε το άθλημα και μετά ξέρουμε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά πολλά από τα οποία έχουν ένα πηγαίο ταλέντο που καλλιεργούν κοντά σε άτομα με μεγάλη πείρα. Είμαι εδώ με την ομάδα μου να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σαν θέαμα αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στο μέλλον του Κερκυραϊκού Χάντμπολ”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • Χωρίς κατηγορία