Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Για τα γήπεδα ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και ΠΕΤΡΙΤΗ

Επειδή πολύς θόρυβος εγινε τις τελευταίες μέρες για συμπληρωματικά έργα στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης και στο γήπεδο Πετριτή και το ποιος βουλευτής είναι αυτός που “πέτυχε” την ένταξη τους στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, επιθυμώ για λόγους ιστορικούς για λόγους αξιοπιστίας των θεσμών αλλά και για να “θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι” , να προσθέσω τα εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΙΤΗ
………………………….

  1. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων/ΑΝΑΣΑ , μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Κερκυρας και τον Α.Ο. Πετριτή χρηματοδότησε και υλοποίησε έργο 20.000 ευρώ για βελτίωση αποδυτηρίων και γραφείων.
  2. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων/ΑΝΑΣΑ χρηματοδότησε νέα προγραμματική σύμβαση , με τους ίδιους συμβαλλόμενους, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ για την κατασκευή κερκίδων με δυνατότητα χρήσης του χώρου κάτω από τις κερκίδες, που είναι σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
……………………………………………….
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων/ΑΝΑΣΑ , μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Κέρκυρας και την Α.Ε. Λευκίμμης υλοποίησε έργο εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου (αντικατάσταση τάπητα) προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.

Ευπρόσδεκτες προφανώς οι όποιες επι πλέον χρηματοδοτήσεις.

Συνιστώ τόσο στην ΝΔ Κέρκυρας , που βιάστηκε να μιλήσει για ανυπαρξία έργου και της Περιφερειακής Αρχής ΑΝΑΣΑ, όσο και σε κάθε άλλον/άλλη που σπεύδουν να “προβάλλουν” τις ενέργειες τους ,να κάνουν τον κόπο να μελετήσουν το τεύχος ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ της ΑΝΑΣΑ.
Για να μην εκτίθενται…

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ