Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην Σερβία οι ομάδες πόλο παίδων του ΝΑΟΚ για προετοιμασία

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η ομάδα Παίδων και Μίνι Παίδων από την πόλη Nice της Σερβίας όπου βρέθηκε φιλοξενούμενη τη γνωστής ομάδας Υδατοσφαίρισης και συμμετείχε σε κοινή προετοιμασία.

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στη λειτουργία των αναπτυξιακών υποδομών στον αθλητισμό της Κέρκυρας και αποτυπώνει τον τρόπο που ο ΝΑΟΚ αντιλαμβάνεται τη σύγχρονη αθλητική λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στη Nice, ο προπονητής κ. Μπαίκοβιτς είχε τη δυνατότητα να προπονήσει τους παίκτες του και να τους δει σε αγωνιστικά διπλά απέναντι σε μια ομάδα που φημίζεται για την αναπτυξιακή της λειτουργία . Έτσι οι μικροί μας αθλητές απόκτησαν σημαντικές εμπειρίες μου θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη τους. Παράλληλα όλοι απόλαυσαν την φιλοξενία της τοπικής ομάδας και του Δήμου και επισκέφτηκαν μνημεία μοναδικής ιστορικής αξίας διευρύνοντας τις γνώσεις και τις οπτικές τους.

Στο επόμενο διάστημα αναμένουμε με τη σειρά μας τα τμήματα υποδομής της VK NAIS για να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και να οργανώσουμε στην Κέρκυρα μια κοινή προετοιμασία.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

  1. Ανδρικόπουλος Νικόλας
  2. Καρδέλης Δημήτρης
  3. Βέλλιος Άρης
  4. Νεράτζης Πάρις
  5. Γελαγότας Σπυρίδων
  6. Καρδόνας Αλέξανδρος
  7. Ραψομανίκης Σπυρίδων
  8. Κακίας Δημήτρης
  9. Ανδριώτης Αναστάσης
  10. Κρασάκης Σπυρίδων
  11. Λιάκουρας Μάρκος
  12. Σερμέτης Έκτορας
  13. Οικονόμου Νικόλας
  14. Ιασιμόπουλος Αλκης
  15. Καψοκαβάδης Στέφανος
  16. Κασταμονίτης Σπυρίδων
  17. Σοφιανός Μάριος
  18. Βαρότσης Κων/νος

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Ομίλου συγχαίρουν τους αθλητές του, τον προπονητή και τον έφορο του τμήματος κ. Διαβάτη Πέτρο και εύχεται ανάλογες αθλητικές εμπειρίες στο μέλλον.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ