Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Για πρώτη φορά η Κέρκυρα στο μεγαλύτερο κανάλι των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ντάιαν Κοχύλα στη Κέρκυρα για γυρίσματα της εκπομπής της

Μια ελληνοαμερικανίδα προβάλλει την Ελλάδα, με την εκπομπή MY GREEK TABLE για 3 συνεχή χρονιά, από το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης PBS των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής . Μια γυναίκα ελεύθερη, δυναμική που ρουφάει ακόμα τη ζωή σαν δώρο ,επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν και σαν περιπατητής της ζωής της μας ξεναγεί στις μνήμες της που έχουν γεύση και ευωδιάζουν ιστορία πολιτισμό και φυσική ομορφια!

Το κοινό της εκπομπής αριθμεί από 1,5 εκ. τηλεθεατές ανά επεισόδιο, συν 100.000+ θεατές στο streaming online.Η εκπομπή προβάλλεται στην Αμερική στον Καναδά και το 2020 και στην Αυστραλία όπως και στην Ελλάδα στο Cosmote History με ελληνικούς υπότιτλους.

Η επαγγελματική εμπειρία της Diane Kochilas η αγάπη της στην γαστρονομία και οι δύο διαφορετικές κουλτούρες,η ελληνική και η Αμερικάνικη της παρέχει το πλεονέκτημα να δημιουργεί ένα δελεαστικό τηλεοπτικό τουριστικό προϊόν γαστρονομίας και πολιτισμού που είναι συγχρόνως και απόλυτα αυθεντικό. Η σειρά εκπομπών του PBS προβάλλει την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά, με πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Νταιάν παρουσιάζει το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, προσκαλώντας τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε ολόκληρη την χώρα μέσα από επεισόδια που ξεπερνούν τα όρια της μαγειρικής και του ταξιδιού αγγίζοντας κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα μεταξύ άλλων. Οι ελληνικές παραδόσεις και αξίες και όλα όσα συμβαίνουν γύρω από ένα οικογενειακό ελληνικό “τραπέζι” έρχονται στο επίκεντρο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την φυσική ομορφιά, τα γραφικά χωριά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας σε συνδυασμό με το πλούσιο πολιτισμικό της υπόβαθρο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • Χωρίς κατηγορία