Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Παραγωγική και χρήσιμη επίσκεψη στη Ζάκυνθο.

Η πρόσφατη επίσκεψη μας στην Ζάκυνθο υπήρξε εξαιρετικά παραγωγική και χρήσιμη.
Στην συνάντηση μας με τον μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο τον ενημερώσαμε για την έναρξη υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης που είχε υπογράψει τον περασμένο Ιούλιο η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Ι. Μητρόπολη Ζακύνθου για την επισκευή συντήρηση και ανάδειξη του ΚΑΣΤΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΥ στα Στροφάδια. Επίσης ανταλλάξαμε απόψεις και πληροφορίες για την κοινή προσπάθεια απόκρουσης της παράνομης και καταχρηστικής αγοραπωλησίας στα ορεινά.
Η συνάντηση μας με τον δήμαρχο Ζακύνθου κ. Αρετάκη μας έδωσε την ευκαιρία να ακούσουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που εμφανίζονται στην εκτέλεση του δημοτικού έργου και να εκφράσουμε αφ’ ενός την ανησυχία μας για την εξέλιξη της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και αφ’ ετέρου την ικανοποίηση μας για την αντίθεση του στην προσπάθεια υφαρπαγής της δημοτικής περιουσίας από την καταχρηστική αγοραπωλησία στα ορεινά.
Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για τα προβλήματα του νησιού με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο κ. Γ. Αρμένη, και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων “Ανατροπή Αναγέννηση” κ. Α. Κασιμάτη και “Ζάκυνθος με Φιλότιμο” κ. Χ. Πάστρα.
Επισκεφθήκαμε, εθιμοτυπικά, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κ. Γ. Στασινόπουλο και ενημερωθήκαμε αναλυτικά για την πορεία του τεχνικού προγράμματος από τα στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών.
Είχαμε την απαραίτητη και επιβεβλημένη επικοινωνία με τα τοπικά ΜΜΕ κατά την διάρκεια της οποίας Γαλιατσάτος Θεόδωρος, Γαλιάτσατος Σπύρος και Μπάστας Διονύσης εκφράσαμε τις βασικές μας θέσεις για την Ζάκυνθο και την πορεία της ΠΙΝ και απαντήσαμε σε ερωτήσεις.
Τέλος, πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τα στελέχη της ΑΝΑΣΑ Ζακύνθου, ενημερώσαμε για την πορεία του έργου της Περιφερειακής Αρχής Κράτσα και συμφωνήσαμε για τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν από την παράταξη σχετικά με τα προβλήματα του νησιού και των κατοίκων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ