Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσκεψη της Δημάρχου κεντρικής Κέρκυρας και Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Μερόπης Υδραίου στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε. (φώτος)

Μερόπη Υδραίου : ‘’ Προχωράμε με γρήγορα βήματα στην προγραμματική σύμβαση με τη ΔΙΑΔΥΜΑ για τη μεταφορά και διαχείριση των απορριμμάτων στην Κοζάνη.΄΄

Η Δήμαρχος Κερκυραίων και Διαποντίων Νήσων κ.Μερόπη Υδραίου επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων και τα γραφεία της εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε.
Μαζί της ήταν αντιπροσωπεία του ΦΟΣΔΑ Κέρκυρας αποτελούμενη από το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ.Μαχειμάρη, το Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας κ.Λέσση, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Κερκυραίων και Διαποντίων Νήσων κ. Καλόγερο, τον επικεφαλή της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις» κ. Τρεπεκλή και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ΦΟΣΔΑ. κ.Κορωνάκη.
Η αντιπροσωπεία του ΦΟΣΔΑ ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα στάδια διαχείρισης των απορριμμάτων στο εργοστάσιο ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στα γραφεία της ΔΙΑΔΥΜΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ έχει ομόφωνα εγκρίνει το αίτημα της Κέρκυρας , για την μεταφορά σύμμεικτων απορριμμάτων για μηχανική επεξεργασία ,στο εργοστάσιο που λειτουργεί στην Κοζάνη.
Στη συνάντηση, συμφωνήθηκε να προχωρήσει με γρήγορο ρυθμό η ανταλλαγή κειμένων για την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο ΦΟΣΔΑ Κέρκυρας και στη ΔΙΑΔΥΜΑ και στη συνέχεια να υπογραφεί η συμφωνία.
Σε δήλωση της, η Δήμαρχος Κερκυραίων και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου, αναφέρει:
‘’ Υλοποιούμε με γρήγορα βήματα τη μόνη ρεαλιστική μεταβατική λύση που απομακρύνει τον εφιάλτη των σκουπιδιών από την Κέρκυρα.
Άμεσα θα προχωρήσει η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, όπως συμφωνήσαμε για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Κέρκυρας στη μονάδα της Κοζάνης’’.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ