Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αλέκος Αυλωνίτης στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης παραβρέθηκε σήμερα μαζί με άλλους Βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, κάτι που γνωστοποίησε με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ακολουθεί η ανάρτηση:

“Σήμερα, με ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ,με επικεφαλής τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση , παρακολούθησα τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η παρουσία μας εκεί εκτός από συμβολική ήταν και ουσιαστική. Η πολύωρη παρουσία μας κατά την αγόρευση των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής με κατέπεισε για την πλήρη βασιμότητα του τμήματος της κατηγορίας που αφορά την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Δεν αναφέρομαι στην δολοφονια Φύσσα , γιατί θεωρώ ως δεδομενη την καταδικη του Ρουπακιά. Πιστεύω, λοιπόν, και έχω εμπιστοσύνη στην δίκαιη κρίση του δικαστηρίου.
Είμαι βέβαιος οτι θα αποδοθεί δικαιοσύνη με αντικειμενικό και αμερόληπτο τρόπο έτσι ώστε να ηρεμήσει ο τόπος από την εγκληματική αυτή οργάνωση και να δικαιωθεί πια η μνήμη του Φυσσα και όσων υπέστησαν το ρατσιστικό και φασιστικό μένος της εγκληματικής αυτής οργάνωσης”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ