Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην Κοζάνη η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ για την μεταφορά των απορριμμάτων

Στην Κοζάνη και στη ΔΙΑΔΥΜΑ μετέβησαν σήμερα η Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση, τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη, τον πρώην Δήμαρχο Κέρκυρας και μέλος του ΦΟΔΣΑ Γιάννη Τρεπεκλή και τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος του ΦΟΔΣΑ Νίκο Καλόγερο.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων και των συσκέψεων που ακολούθησαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙΑΔΥΜΑ Δημοσθένη Μαυρίδη και μέλη του Δ.Σ συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την μεταφορά απορριμμάτων και συγκεκριμένα 23.700 τόνους. Όλοι συμφώνησαν ότι έχουν ξεπεραστεί και τα τελευταία εμπόδια και μετά την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος μετά την εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας, δηλαδή μετά τις 21 Ιανουαρίου ανοίγει πια ο δρόμος για την μεταφορά των απορριμμάτων.
Η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μερόπη Υδραίου ευελπιστεί ότι μέχρι τέλος Ιανουαρίου το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θα αρχίσει η διαδικασία της μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ