Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

9η Γενική Συνέλευση Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου: 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo.

Tην Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιείται η 9η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA.

Στη γενική συνέλευση θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου.

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός, ο πρόεδρος του ΞΕΕ, στο μήνυμα του για τη γενική συνέλευση αναφέρει: «Αγαπητοί Συνάδελφοι, Tο 2019 οι αφίξεις για τον ελληνικό τουρισμό κινήθηκαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Ωστόσο τα ελληνικά ξενοδοχεία δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη δυναμική καθώς είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον υπερφορολόγησης και αθέμιτου ανταγωνισμού από τον ανεξέλεγκτο ακόμη αριθμό των κατοικιών που προσφέρονται προς τουριστική μίσθωση. Οι προκλήσεις και οι αβεβαιότητες της νέας χρονιάς απαιτούν εγρήγορση και ετοιμότητα.

Γι’ αυτό και όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα για τα ελληνικά ξενοδοχεία θα βρεθούν στο επίκεντρο της 9ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ξ.Ε.Ε., η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 16.00 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου θα διεξαχθεί και η μεγάλη κλαδική έκθεση HORECA.

Η μαζική συμμετοχή έχει αξία. Η παρουσία όλων μας σε αυτή την κορυφαία διαδικασία για τον κλάδο είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου τα ζητήματα του ελληνικού ξενοδοχείου να μπουν ψηλά στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου στη χώρα μας και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή μας στα κέντρα εξουσίας. Με τη βεβαιότητα της γόνιμης και παραγωγικής συνάντησής μας στις 7 Φεβρουαρίου 2020, σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή χρονιά».
Δείτε ΕΔΩ για ηλεκτρονική εγγραφή στη συνέλευση του ΞΕΕ, προκειμένου να αποφύγετε καθυστερήσεις στη διαδικασία εγγραφής σας στην είσοδο της Γενικής Συνέλευσης. Με την ολοκλήρωσή της, θα λάβετε την ηλεκτρονική κάρτα εισόδου, με την οποία θα έχετε ταχύτατη πρόσβαση στη Γενική Συνέλευση, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ