Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, δύο (2) διαφορετικές υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών 32, 22, 21 και 20 ετών για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρωθήκαν, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες:

στην πρώτη περίπτωση 32χρονος, ο οποίος το διάστημα από (27-12-2019 έως 30-12-2019), διέρρηξε κατοικία στο Σκριπερό Κέρκυρας και αφαίρεσε μία τηλεόραση, μία ηλεκτρική κουζίνα και ένα ψυγείο, τα οποία και κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους,
στη δεύτερη περίπτωση τρείς ημεδαποί 22, 21 και 20 ετών, οι οποίοι την (02-01-2020), παραβίασαν σταθμευμένο αυτοκίνητο, στις Νυμφές Κέρκυρας και αφαίρεσαν μία τραπεζική κάρτα, όπου στην συνέχεια προέβησαν σε ανάληψη χρημάτων ύψους (500) ευρώ, από μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας στην πόλη της Κέρκυρας.
Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, αντίστοιχα.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν κατά περίπτωση σε βάρος των τεσσάρων (4) ημεδαπών, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ