Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επιπλέον πτήσεις για Κέρκυρα από Jet2 και Jet2holidays.

Επιπλέον πτήσεις για Κέρκυρα και Κρήτη προσθέτουν για το καλοκαίρι του 2020 Jet2 και Jet2holidays, από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης, αυξάνοντας παράλληλα τη χωρητικότητά τους προς μία σειρά από προορισμούς στη Μεσόγειο, με την προσθήκη επιπλέον 300.000 θέσεων, σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Η αύξηση σημαίνει ότι πάνω από 1,3 εκατομμύρια θέσεις σε 34 προορισμούς διατίθενται από το αεροδρόμιο της Σκωτίας για το καλοκαίρι του 2020. Επιπλέον πτήσεις προστέθηκαν για τις Βαλεαρίδες και Κανάριους Νήσους, την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Βουλγαρία από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου. Αυτές περιλαμβάνουν τη Μαγιόρκα, τη Μενόρκα, την Τενερίφη, τη Φουερτεβεντούρα, τη Μάλαγα, το Αλικάντε, την Κέρκυρα, την Κρήτη, το Νταλαμάν, την Αττάλεια, το Φάρο και το Μπουργκάς. Ενώ ως νέοι προορισμοί από τη Γλασκώβη εισάγονται η Κόστα ντε Αλμερία και η Κρακοβία.

Συνολικά, Jet2 και Jet2holidays θα πραγματοποιούν 220 εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο.

Σχολιάζοντας την αύξηση της χωρητικότητάς τους, ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2 και Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε: «Αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα ανταποκρίνεται στη συνεχιζόμενη ζήτηση για τις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές, που προσφέρουμε σε πελάτες μας στη Γλασκώβη και τη Σκωτία. Περισσότερες από 300.000 πρόσθετες θέσεις, επιπλέον αεροσκάφη και δύο ολοκαίνουργιοι προορισμοί αντιπροσωπεύουν τη σημαντική ανάπτυξη του αεροδρομίου της Γλασκώβης και χαιρόμαστε πραγματικά που είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους τουρίστες τόσο πολλές επιλογές και ευελιξία».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου, Mark Johnston πρόσθεσε: «Η απόφαση του Jet2.com να εισαγάγει ένα επιπλέον αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής είναι μεγάλης σημασίας».

Για να προσθέσει: «Εξακολουθεί να υπάρχει τεράστια ζήτηση για τους πιο δημοφιλείς, καλοκαιρινούς, τουριστικούς προορισμούς και οι 20.000 επιπλέον θέσεις που προσθέτει αυτό το αεροσκάφος θα είναι ευπρόσδεκτες από τους πελάτες μας, που αναζητούν να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για το 2020».

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ