Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ομάδα επικοινωνίας και ενδυνάμωσης για γονείς με παιδιά 5-11 ετών

Όταν είσαι γονιός συχνά αναρωτιέσαι για το πως θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα μέσα στην οικογένεια,
ανησυχείς, για το αν είσαι αρκετά καλός γονιός, αρκετά οριοθετημένος, αρκετά συμπονετικός κτλ,
αγωνιάς για το πως μπορεί να λύνονται οι συγκρούσεις και να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες χωρίς διάλυση,
απογοητεύεσαι όταν οι προσπάθειες δεν αποδίδουν ή οι δύσκολες συμπεριφορές επαναλαμβάνονται.
Και ίσως … περιμένεις από κάπου υποστήριξη, κάποιες συμβουλές –συνταγές (παρότι ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες τελικά).
Περιμένεις να ακούσεις, να δεις και να μάθεις τρόπους που λειτουργούν θετικά.
Ίσως, να έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος ή ο μόνος που φοβάται, μετανιώνει ή και λυπάται, ότι δεν είσαι ο μόνος που ελπίζει και εύχεται οι προσπάθειες του να αποδώσουν καρπούς και να φτιάξει κι άλλα καλά όνειρα για το μέλλον της οικογένειας του.

Η ομάδα επικοινωνίας και ενδυνάμωσης για γονείς με παιδιά 5-11 χρονών φτιάχτηκε στην προσπάθεια του Κέντρου Πρόληψης να απαντήσει σε αυτές τις ανάγκες καθώς και στη διάθεση των γονιών να διερευνήσουν το γονεϊκό τους ρόλο ενώ παράλληλα να ενδυναμωθούν ως πρόσωπα μέσα σε αυτόν.

Η ομάδα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29-1-2020, 6:30 – 8:30μ.μ. και θα ολοκληρωθεί σε 7 δίωρες συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης, οδός Βράιλα Αρμένη 6 (περιοχή τένις) στο ισόγειο.
Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι τη Δευτέρα, 27/1/2020 στα τηλέφωνα 2661041111 και 2661036327 και ώρες 9:30-15:00

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ