Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αλέκος Αυλωνίτης για τον μετεωρολογικό σταθμό του 1ου ΕΠΑΛ

Με αφορμή την επιτυχία αποτύπωσης καιρικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στην πόλη της Κέρκυρας, από το 1ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας μετά τη δημιουργία και την εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δημιουργία μετεωρολογικού σταθμού στο 1ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας και η καταγραφή καιρικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από τους μαθητές του μας γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Η πληροφόρηση των πολιτών για τα καιρικά φαινόμενα στο νησί μας από την ιστοσελίδα του σχολείου φανερώνει μία νέα διάσταση συμμετοχής της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας στα κοινωνικά και τοπικά δρώμενα. Κι αυτό, ως γεγονός είναι αρκετά ελπιδοφόρο για τη νέα γενιά της Κέρκυρας.
Νοιώθω ειλικρινά, ότι η σημερινή είδηση προικίζει ουσιαστικά, την αισιοδοξία μας να ανακαλύπτουμε τα πεδία στα οποία, όχι μόνο είμαστε ικανοί αλλά και μας αρέσουν κιόλας, επενδύοντας χρόνο σε αυτά προκειμένου να τα αναπτύξουμε και να τα αναδείξουμε.
Η επιτυχία των παιδιών μας, έρχεται ως αποτέλεσμα του συνδυασμού της κριτικής σκέψης, της δημιουργικότητας, της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, καθώς και τους καθηγητές που επιμελούνται με γονεϊκή φροντίδα την πρόοδό τους».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ